پیام وزیر علوم به سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

  • 1402/02/19 - 16:34
  • - تعداد بازدید: 515
  • - تعداد بازدیدکننده: 514
  • زمان مطالعه : 2 دقیقه
  • /appsettingFree

پیام وزیر علوم به سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور

وزیر علوم، تحقیقات و فناوری پیامی به سی و هفتمین جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان دانشگاه‌های کشور صادر کرد.

به گزارش روابط عمومی وزارت علوم متن پیام وزیر به شرح زیر است؛

بسم الله الرحمن الرحیم

هذا بیانٌ للنّاس وهدًى وموْعظةٌ للْمتّقین(آیه 138 سوره آل عمران)

این(قرآن)، بیانى است براى عموم مردم؛ و هدایت و اندرزى است براى پرهیزگاران.

 جشنواره سراسری قرآن و عترت دانشجویان کشور یکی از برگ‌های زرین فعالیت‌های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌های کشور است. اکنون که بیش از چهار دهه از پیروزی انقلاب اسلامی می‌گذرد، این جشنواره به مثابه شجره طیبه ای شده که ثمرات آن در عرصه‌های مختلف فرهنگی و اجتماعی دانشگاه‌ها و کشور مبتنی بر اراده و عزم دانشگاهیان قرآنی در حفظ ارزش‌های دینی و قرآنی بنا نهاده شده است. مجموعه‌ای از فعالیت‌های حوزه قرآن و عترت که بر پایه ایمان، اخلاق و باورهای دینی بنا نهاده شده و از پس فراز و نشیب سال‌های پر بار حیات طیبه خود، اکنون به یک رویداد بزرگ و مستحکمی برای حفظ و استمرار معنویت و ارزش‌های الهی در دانشگاه‌های کشور شده است.

نقش‌آفرینی مؤثر دانشجویان قرآنی در صحنه‌های فرهنگی و اجتماعی کشور، جلوه های پر طراواتی از طنین روح افزای تلاوت و انس با قرآن و عترت را به ذهن متبادر می‌سازد. تقویت این باور و نشاط معنوی می‌تواند، موجبات تحقق اهداف سند دانشگاه اسلامی و بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی به ویژه راهبردهای تاکیده شده مقام معظم رهبری (مدظلله العالی) با محوریت معنویت و اخلاق را فراهم نماید. در عرصه اخلاق و معنویت همچون دیگر عرصه ها، هریک از اجزاء این جشنواره پویا و اصیل، به عنوان سرمایه‌ای نمادین در محیط های دانشگاهی به شمار می‌رود که تاکنون سهم مهمی را در ارتقاء دانش، بینش و رفتارهای دینی و قرآنی دانشجویان کشور داشته است.

بی تردید، تقویت و ارتقاء فعالیت‌های دینی و قرآنی در محیط‌های علمی و دانشگاهی علاوه بر شکوفایی و بالندگی استعدادهای فردی دانشگاهیان، منجر به تربیت انسان‌هایی در طراز دانشگاه مطلوب انقلاب اسلامی می‌شود. ظرفیت‌های موجود در دانشگاه‌ها شامل؛ کانون‌های قرآن و عترت، هیئت‌های مذهبی و مجموعه‌های فعال دانشجویی در حوزه های مختلف دینی و قرآنی، با روحیه و عزمی که دارند، قطعا افق های روشنی از پیشبرد دانشگاه برای تقویت و اعتلای معنوی دانشگاه‌ها و نیز اعتلای توان علمی، بصیرتی و معرفتی کشور در رسیدن به قله های کمال را نمایان خواهد ساخت.

از این رو بر خود لازم می دانم ضمن گرامیداشت این رخداد با عظمت قرآنی و پاسداشت خدمات ارزنده همکاران عزیز در دانشگاه لرستان و معاونت فرهنگی وزارت علوم، نسبت به حضور گرم و معنوی متسابقان حاضر در این جشنواره به ویژه برگزیدگان جشنواره، داوران و استادان قرآنی دانشگاه ها و مراکز علمی کشور ادای احترام نموده و عزت و سربلندی روزافزون همه عزیزمان را از درگاه خداوند متعال مسألت نمایم.

محمدعلی زلفی‌گل

  • گروه خبری : گروه های مطالب
  • کد خبر : 99
کلمات کلیدی

نظرات

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

نظر دهید

تنظیمات قالب